Telefoni: 0086-18054395488

2021 Konafesi Aotelega Faaletausaga

O le 2021 atoa o se tausaga faigata, pisi, faʻataunuʻuina ma faʻamoemoeina. I lalo o le taʻitaʻiga a le pule sili a le kamupani Wang Xiang, matou faia le 2021 fonotaga otootoga galuega i se faletalimalo latalata i le falegaosimea.

fou1-1

Na matou faia se aotelega mo la matou galuega i le tausaga ua mavae ma seti sini mo tagata uma i le galuega o le tausaga a sau.

O galuega fa'atau atu a le kamupani i fafo i le 2021 ose tausaga fa'agesegese i tausaga ua tuana'i, o lea e tatau ai ona tatou va'ai manino i le tulaga o lo'o iai nei, ma fai fa'atatau ma fuafuaga pe a uma ona malamalama atoatoa i fa'amoemoega o maketi i fafo.O le atina’e o le atunu’u e le taumate e sili ona aoga.I le avea ai ma se tagata faigaluega masani o le kamupani, o le a mautinoa lava le tulaga o loʻo iai nei.Ou te talitonu o le galulue faatasi o tagata faigaluega uma i le matagaluega o oloa faatau atu a le kamupani i fafo, e mautinoa lava o le a sili atu le lelei ma le manuia a tatou galuega!

I se tulaga lautele, i le taimi o le galuega o lenei tausaga, sa ou feiloai i le tele o mea fou ma feagai ma le tele o faafitauli fou.I le taimi lava e tasi, na ou aʻoaʻoina ai le tele o le poto fou ma le poto masani, lea na mafai ai ona ou faʻaleleia loʻu mafaufau ma le tomai galue.Fa'aleleia atili.I galuega i aso uma, ou te fesili ifo ia te aʻu lava e alu ese mai le mea moni, tausisi i tulaga maualuga ma tulaga manaʻomia, ma taumafai e faʻaleleia uiga faʻapolofesa ma amio mama.I le galuega o le tausaga fou, o le a faaauau pea ona ou galue malosi e lipoti atu oʻu manatu ma lagona i le galuega i taitai, faasaʻo ma faaleleia oʻu lava faaletonu ma faaletonu i le taimi, agai i luma, ausia se tulaga fou ma ulufale atu i se malo fou.Fausia se mataupu fou!

fou1-3
fou1-4

Ina ua uma le fonotaga, sa matou pueina se ata o le aufaigaluega a le ofisa ma fiafia i le taumafataga na saunia e le taitai.Na matua fiafia tagata uma ma faʻamoemoe e mafai ona matou aumaia oloa ma auaunaga maualuga i le tele o tagata faʻatau mai fafo i le lumanaʻi.


Taimi meli: Ian-07-2022