Telefoni: 0086-18054395488

O lo'o fa'aauau pea ona si'itia le mana'oga mo pusaaisa fa'atau

信图片_20220316113546

Tolu tausaga talu ona maeʻa le faʻamaʻi, o loʻo faʻaauau pea ona malosi le manaʻoga, ma o le gaosiga o pusaaisa ma pusaaisa e le faigata ona faia i Saina.

I le lua tausaga talu ai o le faʻamaʻi, o loʻo faʻaauau pea le manaʻoga ua taofia ai pusaaisa ma pusaaisa mai le faʻatupulaia o gaosiga ma faʻatau.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai Industry Online, o le aofaʻi o faʻatauga o pusaaisa ma pusaaisa i le lalolagi atoa i le 2021 o le a oʻo atu i le 211.05 miliona iunite, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga e 8.5%.Vagana ai Vietnam, Aferika i Saute ma isi atunuʻu ma itulagi lea na tupu ai se taamilosaga fou o faʻamaʻi ogaoga i le 2019, o le pusaaisa ma le pusaaisa maketi i le tele o vaega o le lalolagi o loʻo tumau pea le maualuga o le tuputupu aʻe, lea e maualuga ai le tuputupu aʻe o Europa. .I le 2021, o le maketi atoa a Europa o le a sili atu i le 44 miliona iunite, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga latalata i le 16%.

I tua atu o le faʻaauau pea o faʻatauga o loʻo i ai se toe faʻaleleia malosi i le gaosiga.

I le 2020, ona o le taua tele o faʻamaʻi faʻamaʻi ma le toe faʻaleleia muamua o le gaosiga i Saina, o le tele o faʻatonuga a le lalolagi o loʻo faʻatumauina i totonu o le pusaaisa a Saina ma le pusaaisa fale gaosi oloa - faʻatupulaia le gaosiga i le 15.9% i lea tausaga ma lea tausaga, naʻo le pau lea o le tuputupu aʻe lelei. faatusatusa i konetineta uma o le lalolagi.I le 2021, o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o le pusaaisa ma le pusaaisa a Saina e ui lava i tulaga eseese e pei o sapalai o loʻo tumau pea ma faʻaauau le gaosiga o le lalolagi.

Talu ai o mea faigaluega a le fale e sili ona feso'ota'i ma le olaga i aso faisoo, o le matua fa'atekonolosi o pusaaisa ma pusaaisa o lo'o ta'imua i masini tetele uma a le fale.I le avea ai ma vaega autu mo le gaosiga o pusaaisa ma pusaaisa, o le gaosiga o le gaosiga o le pusaaisa compressor alamanuia a Saina ua faaluaina pe a faatusatusa i le sefulu tausaga talu ai, ma o le a oso saʻo i le 270 miliona iunite i le 2021. "Electrical Appliance" magazine na faailoa mai e amata mai i le fa'ai'uga o le 2020, ua fa'alauiloa e le tele o kamupani fa'apipi'i pusaaisa i totonu o le atunu'u ni fuafuaga fa'alauteleina o le gaosiga, fa'aalu le tele o tupe e fa'alautele ai fale gaosi fou ma laina gaosiga fou;o le tele o ituaiga mai fafo ua faʻafeiloaʻi laina gaosiga mai fafo i Saina, faʻalauteleina le gaosiga gafatia;Alamanuia Na fa'aopoopoina fo'i se fale'aisa compressor falegaosimea e fa'atatau i tagata fa'atau laiti ma feololo.

E le pei o le televave o le tuputupu aʻe o pusaaisa fale i lalo o le aafiaga o le faʻamaʻi malosi i le 2020, o le faʻatupulaia o mea faʻatau pusaaisa i le 2021 o le a sili atu ona taua.Faʻafetai i le toomaga o faʻamaʻi ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, o le faʻatau atu o pusaaisa faʻapisinisi o le a toe faʻaleleia i le 2021, ma o ituaiga uma o mea faʻatau pusaaisa o le a ausia foi le tuputupu aʻe lelei.Faatasi ai ma i latou, pusaaisa faafomai e sili ona lauiloa, faatasi ai ma le siʻitia o le toeitiiti 60% faʻamalosia e tui ma faiga faʻavae faʻapitoa;e le gata i lea, o pusaaisa meainu o loʻo i ai foʻi i le tufatufaina atu o meainu i luga aʻe o kamupani o loʻo tulaʻi mai, faʻaalia ai le maualuga o le tuputupu aʻe i tausaga talu ai nei.I se taimi umi, o le tulaga o le tuputupu aʻe o pusaaisa ma pusaaisa i le lumanaʻi e ono suia mai oloa a le fale i oloa faʻapisinisi.

信图片_20220316113539

Shandong Sanao Kamupani fa'amoemoe e faia le gaosiga o mea fa'alili fa'atau pisinisi, e pei o le kapoti pupuni ea tatala multideck, Fa'apipi'i t ype kapoti faitoto'a tioata, fa'aisa tūsa'o fa'aaisa, fa'aisa motu, pusaaisa fatafata, pia malulu, ma isi mea uma a tatou oloa e maualuga. lelei ma falegaosimea tau fa'atau sa'o.Soʻo se manaʻoga, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi ma i matou.


Taimi meli: Oke-14-2022